Welkom op de pagina van groep 5!

Leuk dat u hier een kijkje komt nemen. Hieronder treft u een aantal zelf geschreven stukjes tekst aan van enkele leerlingen met informatie over onze groep.

Onze juf heeft Lianne. Ze werkt in groep 5. Ze is negenentwintig. Er zitten 16 kinderen in de klas en we hebben een hele leuke juf. Vrijdag 9 oktober is de voorleeswedsrijd. Er zitten leuke kinderen in de klas. Op maandag gaan we altijd naar de gym. Woensdag is een korte dag. We hebben altijd een kanjer van de week. We hebben huiswerk en we hebben Blits. We hebben een kanjer van de week. We hebben boeken en schriftjes. We rekenen en blauwe en gele werkboekjes.

Als je in groep 5 zit krijg je juf Lianne. Binnenkort is er een voorleeswedstrijd. Woensdag is er altijd een kanjer van de week. In groep 5 krijg je moeilijkere sommen. In groep 5 krijg je sommen tot 1000 en huiswerk en Blits en Engels en Nieuwsbegrip en we zijn ook vrijdagmiddag op school. Je hebt een markeerstift en in de middag circuit, boekenbeurt en spreekbeurt.

We hebben een handig bord voor de lessen. Elke week woensdag een kanjer van de week.  Er is elk jaar een voorleeswedstrijd. We hebben een handige verjaardagskalender en we hebben een groot digibord. We doen ook elke week Blink en we hebben rekenen met een blauwe les en een gele les.