Welkom op de pagina van groep 6!

Leuk dat u hier een kijkje komt nemen. Hieronder geven de leerlingen van groep 6 door middel van een zelf geschreven stukje tekst een korte uitleg over de school.

Welkom op De Poort

Je komt op het plein en je gaat naar je vak waar de rest van de groep staat. De leraar zegt wanneer we naar binnen gaan en je komt in de klas en de leraar zegt “hallo allemaal” wat fijn dat jullie er zijn. Je leraar zegt wat je mag gaan doen en je gaat aan het werk.

Buiten is het altijd wel leuk. Je kunt heel veel doen en in de klas is iedereen ook wel blij. Het leukste vak in de klas vinden de meeste kinderen: Kanjertraining. Maar er zijn ook andere leuke vakken en we krijgen ook hele leuke opdrachten die de meeste kinderen wel leuk vinden. Op de computer werken is ook leuk en in groep 7 en 8 hebben ze mini-tablets.

Bij handvaardigheid doen we alles twee weken zoals proefjes, tekenen en kleien. Ook hebben we gym. We gymmen in de gymzaal bij de Tweede Stee of op ons schoolplein die pas geleden opnieuw is gebouwd.

We hebben ook een ouderraad en een leerlingenraad.

Wij vinden deze school heel leuk en wij vragen ons af wat jullie onze school voor cijfer geven. Wij geven onze school een dikke 10!

Groetjes van de kinderen van groep 6.