Team

Onze leerlingen krijgen les van gemotiveerde leerkrachten die voortdurend werken aan hun eigen ontwikkeling. Ons team bestaat uit een directeur, leerkrachten, een intern begeleider, een administratief medewerkster en een conciërge.

Schooljaar 2021-2022

Dit schooljaar werken wij met 3 combinatiegroepen (groep 1-2, groep 3-4 en groep 5-6) en twee enkelvoudige groepen (groep 7 en groep 8). De indeling is als volgt:

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
1 /2 Dorry Campen Dorry Campen Dorry Campen Dorry Campen Dorry Campen
3 /4 Christa Brouwer Christa Brouwer Christa Brouwer Christa Brouwer Christa Brouwer
5/6 Maaike van Beek

Maaike van Beek en Lianne Amptmeijer

Lianne Amptmeijer

Hedwig Oudbier (ondersteuning)

Maaike van Beek en Lianne Amptmeijer Lianne Amptmeijer
7 Frank Rouwenhorst Frank Rouwenhorst Frank Rouwenhorst Frank Rouwenhorst Frank Rouwenhorst
8 Hedwig Oudbier-van Vliet Bram Niezink Bram Niezink Bram Niezink Bram Niezink

Nadere toelichting

Groep 5-6 heeft een groter leerlingenaantal, vandaar dat er op sommige dagen twee groepsleerkrachten aanwezig zijn. Voor groep 5-6 dragen Maaike van Beek en Lianne Amptmeijer samen de eindverantwoordelijkheid en zullen voor u en de kinderen het aanspreekpunt zijn. Hedwig Oudbier zal ondersteuning bieden op de woensdag. Door deze keuzes kan er in deze groep ook in kleinere groepen gewerkt worden op deze dagen.

Ondersteuning: Velda Modderkolk zal net als dit schooljaar de groepen 1-4 ondersteunen.

Voor alle groepen geldt dat wij ons op de ochtenden grotendeels richten op de basisvakken: lezen, rekenen, taal en spelling.

De middagen zullen wij deels anders organiseren. Zowel in de onderbouw (groep 1-4) als in de bovenbouw (groep 5-8) zullen wij groepsdoorbroken werken op deze middagen, genoemd onderbouw- en bovenbouwmiddagen.

Chantal Hagen – Stevens: poortdir@veluwseonderwijsgroep.nl

Intern begeleider
Hananja Grootewal: h.grootewal@veluwseonderwijsgroep.nl

(aanwezig op woensdag en donderdag)